Lahjaideoita

Lahjaideoita

KORVAKORUT LAHJAIDEAT

Kotimaiset puiset korvakorut Auros koruverkkokaupasta ilmaisella toimituksella. Oletko hankkimassa lahjaa vaimolle, tyttöystävälle, äidille, mummolle, siskolle, ystävälle tai muulle tärkeälle ihmiselle? Lahjan ostaminen ei ole välttämättä helppo tehtävä. Seuraavasta löydät lahjaideoita erilaisiin tilanteisiin esim. ystävänpäivälahja ystävälle tai rakkaalle, syntymäpäivälahja tärkeälle ihmiselle, joululahja elämäsi naisille tai vaikka yllätyslahja jollekin.

Valikoimistamme löydät Suomessa valmistetun puisen korulahjan, sillä suunnittelemme ja valmistamme itse omat tuotteemme. Korulahja on aina mukava saada, ovathan korut henkilökohtainen ja käytännöllinen lahja.

Myös lahjakortti on  varteenotettava vaihtoehto henkilölle, joka haluaa valita itse omat korunsa!

Sydänkorvakorut

Puiset sydän korvakorut sopivat hyvin lahjaksi, onhan sydän osoitus kiintymyksestä tai rakkaudesta.  Sydän korut sopivat lahjaksi kaikenikäisille sekä lapsille, nuorille että aikuisille.  Valikoimistamme löydät Kaksin korvakorut, jossa kaksi sydäntä on kietoutunut yhteen. Pieni Sydän korvakorut, jotka ovat klassiset pienet sydän korvakorut. Lahja vaihtoehtona ovat myös näyttävät Glitter sydän korvakorut, elegantit rengaskiinnitteiset Heart-korvakorut tai pitsimäiset sydämenmuotoiset Elämänpuu-korvakorut.

Amuletti korvakorut

Mallistossa on useita amuletti korvakoruja. Amuletti on mukana pidettävä esine, jonka uskotaan tuovan hyvää onnea ja suojaavan kantajaansa pahaa vastaan. Auros-amuletti-korvakorut löytyvät useassa värissä.

Puiset kukkakorvakorut

Kukka korvakorut ovat kaunis ja uniikki lahja kaikenikäisille. Katso koko kukkakorvakorut kategoria täältä. Sirot Onnenkukat-korvakorut löytyvät useassa värissä. Kukkakaari-korvakorut ovat skandinaavisen kauniit ketjukorvakorut. Kukkakaari-korvakorut sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Unikko- korvakoruja löytyy useita malleja mm. Pikku Unikko-korvakorut  ja isommat Unikko-korvakorut, Mustan ja tammen yhdistelmä Kukkaköynnös- korvakoruissa on skandinaavisen tyylikäs.

Pala suomalaista luontoa löytyy Auringonkukka korvakoruissa, Varpu-korvakoruissa tai Koivunlehti-korvakoruissa. Kauniit Taikakukka-korvakorut akryyli twistillä tai Pikku Kukka-korvakorut ovat piristävä lahja kukkien ystävälle. Onnenapila korvakorut sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Onnenapilat sopivat hyvin myös lahjaksi, lahjansaajalle onnea tuottamaan.

Orvokki korvakorut ovat puun ja akryylin yhdistelmäkorut, jotka hurmaavat lahjansaajan. Viola-korvakorut ovat upeat roikkuvat kukkakorvakorut, jotka sopivat arkeen ja juhlaan. Vadelma-korvakorut ovat makeat korvakorut jokapäiväiseen käyttöön.

Modernit korvakorut

Modernit korvakorut hurmaavat lahjansaajan ajattomuudellaan. Katso tarkemmin esim. roikkuvat Sadepisara-korvakorut tai juhlakorvakoruiksi sopivat Leaf korvakorut. Arkeen ja juhlaan sopivat Leikkisä-korvakorut tai Nappiset-korvakorut. Upeissa Valo-korvakoruissa pisanmuotoisessa yläosassa roikkuvat puiset helat muodostavat kauniin kokonaisuuden. Kolmiosaiset Kuplat-korvakorut ovat näyttävä kokonaisuus. Moniosaiset Terttu korvakorut piristävät asua kuin asua ja sopivat hyvin lahjaksi.

Nappikorvikset

Nappi-korvakorut ovat tyylikkäät puiset korvakorut teräsalustalla. Teräksiset reunat antavat korvakoruille kivan säväyksen. Voit valita puuosan 60 eri värivaihtoehdossa.

Eläinkorvakorut

Lapsille sopivia lahjaideoita ovat eläinaiheiset korvakorut. Kissa-korvakorut ovat ihanat korvikset kissojen ystävälle. Myös Katti-korvakorut ovat hauskat korut kissoja rakastavalle. Perhonen-korvakorut ovat merkitykselliset korvakorut, jotka sopivat hyvin lahjaksi. Perhonen edustaa muutosta, vapautta, toivoa, onnea ja kauneutta.