YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS

14.2 asti yhteissummasta -25% kun tilaat vähintään kahdet korvakorut

Alennus lasketaan automaattisesti kassalla.

Lahjaideoita

Lahjaideoita

Lahja naiselle

Kotimaiset puiset korvakorut Auros koruverkkokaupasta ilmaisella toimituksella. Oletko hankkimassa lahjaa vaimolle, tyttöystävälle, äidille, mummolle, siskolle, ystävälle tai muulle tärkeälle ihmiselle? Lahjan ostaminen ei ole välttämättä helppo tehtävä. Seuraavasta löydät lahjaideoita erilaisiin tilanteisiin esim. ystävänpäivälahja ystävälle tai rakkaalle, syntymäpäivälahja tärkeälle ihmiselle, joululahja elämäsi naisille tai vaikka yllätyslahja jollekin.

Valikoimistamme löydät Suomessa valmistetun puisen korulahjan, sillä suunnittelemme ja valmistamme itse omat tuotteemme. Korulahja on aina mukava saada, ovathan korut henkilökohtainen ja käytännöllinen lahja.

Myös lahjakortti on  varteenotettava vaihtoehto henkilölle, joka haluaa valita itse omat korunsa!

Puiset sydänkorvakorut

Puiset sydän korvakorut sopivat hyvin lahjaksi, onhan sydän osoitus kiintymyksestä tai rakkaudesta.  Sydän korut sopivat lahjaksi kaikenikäisille sekä lapsille, nuorille että aikuisille.  Valikoimistamme löydät Pieni Sydän korvakorut,  vaihtoehtona on myös näyttävät Sydämet-nappikorvakorut.

Puiset amuletti korvakorut

Mallistossa on useita amuletti korvakoruja. Amuletti on mukana pidettävä esine, jonka uskotaan tuovan hyvää onnea ja suojaavan kantajaansa pahaa vastaan. Auros-amuletti-korvakorut löytyvät useassa värissä.

Puiset kukkakorvakorut

Kukka korvakorut ovat kaunis ja uniikki lahja kaikenikäisille. Katso koko kukkakorvakorut kategoria täältä. Sirot Onnenkukka-korvakorut löytyvät useassa värissä. Kukkakaari-korvakorut ovat skandinaavisen kauniit ketjukorvakorut. Kukkakaari-korvakorut sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Unikko- korvakoruja löytyy useita malleja, Pikku Unikko-korvakorut , isommat Unikko-korvakorut, Unikkorengas-korvakorut, Unikkokaari-korvakorut, Unikkokaari-korvakorut ketjulla, Mustan ja tammen yhdistelmä Kukkarengas- korvakoruissa on skandinaavisen tyylikäs. Pala suomalaista luontoa korvakoruina löytyy Kielo-korvakoruissa , Mustikka-korvakoruissa tai Koivunlehti-korvakoruissa. Värikkäät Kukka-korvakorut tai Pikku Kukka-korvakorut ovat piristävä lahja kukkien ystävälle. Kakkara-korvakorut sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön

Modernit korvakorut

Modernit korvakorut hurmaavat lahjansaajan ajattomuudellaan. Katso tarkemmin esim. puun muotoiset Puiset korvakorut tai herkullisen värisiset Aurinko-nappikorvakorut . Hieman kookkaammat Leikkisä-korvakorut tai Palaset-korvakorut M-koko sopivat isompien korvakorujen ystäville. Upeissa Valo-korvakoruissa pisanmuotoisessa yläosassa roikkuvat puiset helat muodostavat kauniin kokonaisuuden. Kolmiosaiset Kuplat-korvakorut ovat näyttävä kokonaisuus.