Toimitus-ja palautusehdot

Toimitus-ja palautusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteitamme myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle tai ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihimme ennen jokaista tilausta.

Toimitustapa, toimitusaika ja toimituskulut

Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on asiakkaalle ilmainen. Lähetysten välittäjänä toimii Posti tai vaihtoehtoisesti Ärräpaketti. Postin toimitus vastaanottajan postilaatikkoon pääsääntöisesti 4 – 14 arkipäivässä.

Ärräpaketti toimitetaan lähimpään R-kioskiin 2-5 arkipäivässä. Ärräpaketin hinta on 6.90 €.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vialliset tuotteet vaihdamme veloituksetta. Mutta muissa tuotepalautuksissa asiakas maksaa palautuksen postimaksun tai vaihdosta aiheutuvan postimaksun (kirjetoimitus asiakkaan ostaessa tuotteen on ilmainen). Verkkokaupat eivät ole nykyään velvollisia maksamaan palautuskuluja. Lisätietoa asiasta: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211 (6 luku 17§) Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Anna palautuksen mukana yhteystietosi ja tilinumerosi, jonne maksu palautetaan.

Palautuksen tai vaihdon vaiheet ovat: 

Ole yhteydessä meihin ennen palautusta tai vaihtoa sähköpostilla auros@auros.fi . Ilmoita meille haluatko palauttaa vai vaihtaa tuotteen.

Pakkaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote kuplamuovissa kirjekuoreen ja lähetä meille kirjepostina. Kirjepostimaksu on nykyisin 2,30 €. Tästä tietoa tämän hetkisestä kirjemaksusta.  Liitä mukaan nimesi, yhteystietosi ja tilinumerosi.

Palautamme sinulle tuotteiden hinnan mahdollisimman nopeasti, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

Tuotteen vaihto:
Vaihdosta perimme 6,90€ posti- ja käsittelykulut. Kun vaihto on valmis, saat sähköpostiisi linkin, mistä maksaa lähetyskulut.

Palautusosoite:

Auros Design
Jaakonkatu 5
95450 Tornio

Palautuksesta pidätämme 6,90€ käsittelykuluja / yhdet korvakorut.
Korumme ovat yksilöllisiä asiakkaan omien väritoiveiden mukaan tehtyjä.
Palautuksen postikulut maksaa asiakas.

Muista laittaa yhteystiedot mukaan sekä tilinumerosi!

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseen. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa on 10 euroa, joka pidätetään palautettavasta kauppasummasta. Maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle taholle, eli Postille. Ilmoitathan myös meille viipymättä, mikäli lähetys on kuljetuksessa vaurioitunut.

Vialliset tuotteet kuitenkin vaihdamme veloituksetta riippumatta mainituista palautusehdoista.

ONGELMATILANTEET

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ole meihin yhteydessä auros@auros.fi.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle taholle, eli Postille. Ilmoitathan myös meille viipymättä, mikäli lähetys on kuljetuksessa vaurioitunut.