Puiset korvakorut jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen – Auros Design

PUISET KORVAKORUT

Puiset korvakorut jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen

Auros Design verkkokaupasta löydät runsaan valikoiman suomalaisia puisia korvakoruja ja design korvakoruja. Puiset korvakorut on valmistettu kotimaisesta korkealaatuisesta tammi- tai koivuviilusta. Valmistamme laadukkaita puukorvakoruja pitkäikäiseen käyttöön.

Mallistostamme löytyy puiset koukkukorvakorut ja puiset nappikorvakorutKäytämme koukkujen ja nappien materiaalina turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä tai nikkeliallergiaa. Meiltä löydät sinulle sopivan väriset puukorvakorut, sillä väripaletissa löytyy vaihtoehtoja luonnollisen koivun tai tammen väreissä  ja värivaihtoehtojakin on yli 60. Värikkäät puiset korvakorut ovat helppo ja nopea tapa piristää asukokonaisuutta!

Tälle sivulle olemme koonneet verkkokauppamme kaikki puiset korvakorut.

Puiset korvakorut arkeen ja juhlaan

Puiset korvakorut kategoriassa on runsas valikoima eri tyylisiä ja kokoisia korvakoruja. Puukorvakorut valmistetaan kotimaisesta korkealaatuisesta PEFC-ja FSC-sertifioidusta tammi- ja koivuviilusta. Käyttämämme materiaali on laadukasta ja kestävää. Korvakorujen suunnittelu ja valmistus tapahtuu 100%:sti Suomessa työhuoneellamme Torniossa. Puisten korvakorujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia.

Puiset korvakorut ilmaisella toimituksella

Korvakorut saat tilattua helposti Auros verkkokaupasta suoraan kotiovelle. Toimitamme korvakorut nopealla ja ilmaisella toimituksella. Vakiotoimituksessa korut lähetetään taustapahviin kiinnitettynä ja pienessä korupussissa, halutessasi voit ostaa korvakoruille kauniin korurasian.

Puiset design korvakorut

Tuotteistamme löydät tyylikkäät puiset design korut, jotka ovat kotimaista suunnittelua ja valmistusta. Yksilöllisiä design korvakoruja löytyy jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Valikoimissa on klassisia ja moderneja malleja, isoja ja pieniä koruja. Jos etsit puista korvakorua lahjaksi tai haluat ilahduttaa itseäsi, kannattaa tutustua mallistoomme.

Puiset korvakorut useita värejä

Puisia korvakoruja löytyy luonnollisen puun väreissä ja kaikki puukorvakorut on saatavilla myös värillisinä. Värivaihtoehtoja on saatavilla yli 60. Valikoimasta löydät myös puunvärin ja maalatun puun yhdistelmiä, jotka ovat näyttäviä kokonaisuuksia. Osa korusta voi olla tammen tai koivun värinen ja osa maalattuna. Maalatut osat tehdään koivuviilusta. Maalatuissa korvakoruissa molemmat puolet ovat maalattuja. Värikkäät puukorvakorut on helppo keino piristää asukokonaisuuttasi.

Väri-Instituutti Pantone nimesi vuoden 2023 väriksi Viva Magentan. Käy lukemassa sivustoltamme tarkempaa tietoa, millainen väri Viva Magenta on.  Auros Design on myös ottanut trendikkään magentan värin väripalettiinsa. Lähes kaikki korumme on saatavana magentan värisenä.

Puiset koukkukorvakorut eli roikkuvat korvakorut

Puiset koukkukorvakorut eli ns. roikkuvat korvakorut kategoriassa on kattava valikoima korvakoruja. Riippuvia  korvakoruja on kaiken kokoisia ja kaiken ikäisille. Puukorvakorut ovat höyhenen kevyitä, joten niistä pystyy luomaan näyttäviä kokonaisuuksia ja silti ne ovat keveitä kantaa. Korvakorujen koukuissa käytämme kirurginterästä, joka on allergiavapaa, nikkelitön materiaali. Kirurginteräs ei aiheuta nikkeliherkkyyttä tai nikkeliallergiaa.

Hede-korvakorut ovat tyylikkäät arkeen ja juhlaan sopiva asuste. Kaiku-korvakorut ovat ajattoman kauniit korvakorut.  Tutustu puiset roikkuvat korvakorut kategoriaan tästä.

Puiset nappikorvakorut kategoriassa voi valita korvakorun joko tyylikkään puun värisenä tai valita lukuisista värivaihtoehdoista. Puisia nappikorvakoruja löytyy rohkeita ja näyttäviä malleja, mutta myös pieniä ja minimalistisia malleja. Nappikoruissa käyttämämme napit ovat kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä tai -allergiaa. 

Aalto nappikorvakorut ovat skandinaavista designia. Leopardikuvioiset Leopardi nappikorvakorut  sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Päivänkakkara nappikorvakorut ovat kauniit kukka korvakorut. Molemmille sekä aikuisille että lapsille sopivat Nappi korvakorut ovat pienet teräsreunaiset värikkäät korvikset. Isonappi korvakorut ovat minimalistiset pyöreät korvakorut. Tutustu nappikorvakorujen kategoriaan tästä!

Puu sopii hyvin rengaskorvakorujen materiaaliksi keveytensä vuoksi, koruista tulee myös kevyet ja miellyttävät käyttää. Puiset rengaskorvakorut ovat näyttäviä koruja. Yhdistämällä rengas johonkin toiseen elementtiin saadaan aikaan näyttäviä design korvakoruja. Katso rengaskorvakorut tästä linkistä.

Kotimaiset korvakorut lahjaksi naiselle, miehelle tai lapselle

Puiset korvakorut valikoimastamme löydät korvakorut lahjaksi naiselle tai miehelle. Suomalaiset puiset korvakorut sopivat lahjaksi myös lapselle tai nuorelle. Meiltä löytyy runsas valikoima lasten korvakoruja. Korulahja on aina mukava saada!

KOTIMAISET PUISET KORVAKORUT ERI AIHEALUEISSA

Puiset luontoaiheiset korvakorut

Luontoaiheiset korvakorut ovat lähellä sydäntämme. Kukka-aiheisia korvakoruja löytyy laaja valikoima. Kukka-korvakorut kategoriassa on esim. Unikko-korvakorut, Taikakukka-korvakorut, Onnenkukat-korvakorut, Auringonkukka-korvakorut, Varpu-korvakorut. Tulip-korvakoruja on useita malleja, yksiosaiset ja moniosaisia tulppaani korvakoruja. Kukkarengas-korvakorut ovat näyttävät arkeen ja juhlaan sopivat kukkakorvakorut.

Muita luontoaiheita ovat mm. Mandala-kukka ja Koivunlehti-korvakorut. Peikonlehti-korvakorut ovat monen suosikkikorvakorut. Kaksiosaiset Peikonlehdet-korvakorut ovat myös näyttävät. Sulka-korvakorut ovat moneen tyyliin sopiva asuste.

Eläinaiheiset korvakorut

Eläinaiheisia korvakoruja löytyy useita malleja. Valikoimasta löytyy esim. Ilves-korvakorut ja Papukaija-korvakorut. Kissa-korvakoruja löytyy erilaisia mm. hauskat Roikkuva Kissa-korvakorut, Ragdoll korvakorut ja perinteiset kissa siluetti Kissa-korvakorut, jotka sopivat hyvin myös lapsille. Koirakorvakorujen ystäville löytyy Koira-korvakorut, jossa voit valita itse haluamasi koirarodun.

Modernit korvakorut

Modernit korvakorut hurmaavat ajattomuudellaan. Tutustu tarkemmin mm. Terttu-korvakorut,  Nappiset-korvakorutSkandinaavista tyyliä olevat Lammikko-korvakorut ja Lampi-korvakorut  sopivat moneen tilaisuuteen. Arc-korvakorut ovat art deco-tyyliset modernit korvakorut. Moderniin juhlatyyliin sopivat esim. Bling-korvakorut ja Leaf-korvakorut.

 Klassiset korvakorut

Klassisen tyylin ystävälle vaihtoehtoja ovat mm. Nonparelli-korvakorut,  Elämänpuu-korvakorut tai näyttävät Hanka-korvakorut

Klassisen kauniit roikkuvat Aurora-korvakorut ovat tyylikäs kokonaisuus. Tätä moniosaista korua löytyy kahdessa koossa.

Rengaskorvakorut

Rengaskorvakoruja  valikoimassa on moneen tyyliin sopivia. Esim. kukka-aiheiset Kukkarengas-korvakorut ja tyylikkäät Hohto-korvakorut.

Modernit Rinkula-korvakorut sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Samoin Circle-korvakorut sopivat arkikorvakoruiksi ja piristysruiskeeksi juhlaan.

Sydän korvakorut

Erilaisia sydän korvakoruja on useita mm. Sydän -nappikorvakorut, Kaksin-nappikorvakorut, jossa 2 sydäntä on kietoutunut yhteen tai Pieni sydän-korvakorut.

Leopardi sydän korvakorut ovat leopardikuvioiset näyttävät sydän korvakorut, jotka sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön.