Maksaminen

Tarjoamme turvallista maksamista. Voit maksaa suoraan verkkopankissa. Kaikki maksuliikenne toimii suojatun SSL-yhteyden kautta. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, että kukaan ulkopuolinen taho ei näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Visma Pay on suomalainen rekisteröity maksulaitos

Maksupalvelu noudattaa 3D Secure (3DS) -protokollaa, joka mahdollistaa turvalliset korttimaksut asiakkaille. Tämä tarkoittaa sitä, että vaadimme aina vahvan tunnistautumisen korttimaksujen yhteydessä. Tämä vähentää väärinkäytösten riskiä ja lisää maksamisen turvallisuutta.

Korttinumero syötetään aina suoraan Visma Payn palvelimelle verkkokauppaan. Kun kortin tiedot tulevat suoraan käyttäjältä Visma Payn järjestelmään, varmistamme, että kortin numeroa ei välitetä turvattomia reittejä pitkin.

Maksaminen Visma Pay -maksusivua käytettäessä sisältää tavallisesti seuraavat vaiheet:

Ostaja lisää ostettavat tuotteet ostoskoriin ja valitsee kassatoiminnon tilauksen vahvistamista ja maksamista varten.

Ostaja valitsee verkkokaupassa maksutavaksi Visma Pay.

Ostaja ohjataan Visma Pay -maksusivulle, jossa ostaja valitsee halutun maksutavan.

Ostaja ohjataan valitun maksutavan sivulle, jossa ostaja vahvistaa maksutapahtuman.

Ostaja ohjataan Visma Pay -palvelun sivun kautta takaisin verkkokauppaan, jotta tieto hyväksytystä maksutapahtumasta välittyy verkkokauppaan ja Visma Pay -palveluun.

Lue lisää Visma Pay-palvelusta  Verkkomaksupalvelu Visma Pay | Mielenrauhaa verkkomaksuihin – Visma.

Visma Pay Asiakaspalvelu
Palvelee arkisin 8-16
Puhelin: 09 3154 2037
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Maksutavat

Tuotteet maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Käytettävissä olevat verkkopankit: Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.