Usein kysytyt kysymykset

YLEISIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  • Minkä verran toimituskulut ovat?

Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

Ärräpaketin hinta on 6.90 €.

  • Toimitustapa ja toimitusaika?

Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Jos haluat ilmaisen kirjetoimituksen lähetysten välittäjänä toimii Posti. Tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Postin kirjetoimitus vastaanottajan postilaatikkoon pääsääntöisesti 4-14 työpäivässä.

Ärräpaketti toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin 2-5 työpäivässä. Ärräpaketin hinta on 6.90 €.

  • Mikäli haluan palauttaa tai vaihtaa tuotteen?

Palautusohjeet löytyvät tästä kohdasta Palautusoikeus.

  • Mitä materiaalia puukorut ovat?

Auros tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta  kotimaisesta koivusta tai tammesta. Vaneri on ympäristöystävällisesti tuotettua (PEFC- ja FSC-sertifioitu) .

  • Mitä materiaalia käytätte korujen koukuissa, napeissa ym. osissa?

Korujen koukut, napit ym. osat ovat laadukasta ruostumatonta terästä eli ns.kirurginterästä. Teräslaatua 316 tai 304. Kirurginteräs on hyvin siedetty korumateriaali, sillä se käy herkkäihoisille ja allergioista kärsiville henkilöille paremmin kuin muut korumateriaalit. Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä tai nikkeliallergiaa. Ruostumaton teräs on erinomainen valinta, koska teräs ei muutu, ei vaihda väriään tai muuta muotoaan normaalissa käytössä. Ruostumaton teräs pysyy kiiltävän kauniina. Teräksiset korun osat ovat kokonaan terästä, niissä ei ole pinnoitetta, joten niiden kaunis kiiltävä pinta ei kulu pois käytössä, kuten esim. hopeoiduissa koruissa voi ajan myötä käydä.

  • Käytetyt maalit

Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja, M1 luokiteltu. Maalaus on molemmin puolin korua.