Lahjakortti

20,00 150,00 

Koru lahjakortti. Korvakorut – Lahja naiselle, lahja tytölle, lahja nuorelle, lahja miehelle. Suomalaista käsityötä lahjaksi.
Katso tuotekuvaus

Valitse vaihtoehto 1 tai 2 riippuen, haluatko itse valita lahjakortin.

Lahjakortti suoraan saajalle, ilman omaa lahjakorttivalintaa
Valitse lahjakorttiin haluamasi summa ja täytä alhaalle avautuvat tiedot. Digitaalinen lahjakortti lähetetään heti haluamaasi sähköpostiin. Lahjakortti sisältää koodin, jolla lahjakortin saaja voi aktivoida sen verkkokaupan kassalla.

Muokkaa oma lahjakortti
Lähetä digitaalinen lahjakortti omaan sähköpostiisi, jolloin saat lahjakortin koodin itsellesi ja voit lisätä sen haluamaasi lahjakorttipohjaan.
Avaa valmis korttipohja alta ja lisää lahjakortin tiedot kenttiin ( summa ja koodi ).
Tallenna lahjakortti-tiedosto tietokoneellesi ja lähetä sähköpostina eteenpäin tai tulosta.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää valmiita korttipohjia. Muokkaa kortin tiedot ja tallenna itselle. Lähetä saajalle tai tulosta sen jälkeen.

Kuvaus


Koru lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa 

Lahjakortti antaa lahjansaajalle vapauden itse valita, mitkä korvakorut hän haluaa valita verkkokaupasta.

Tee näin. Valitse lahjakorttiin haluamasi summa, jonka jälkeen lähetämme lahjakortin tilaajan sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti suoraan lahjansaajalle. Sähköpostin liitteenä tulee digitaalinen lahjakortti. Lahjakortti sisältää koodin, jonka lahjakortin saaja voi aktivoida verkkokaupan kassalla.

Jos lahjanantaja haluaa tehdä oman persoonallisen valinnan, hän voi kirjoittaa lahjakortin koodin sopivaan korttiin. Sivullamme on valmiita lahjakorttipohjia, joille voit lisätä tiedot, jonka jälkeen voit lähettää sähköpostina lahjakortin lahjansaajalle tai vaihtoehtoisesti voit tulostaa lahjakortin.