Terttu-korvakorut

23,90 

Terttu korvakorut. Näyttävät roikkuvat korvakorut.

Terttu korvakorut Suomessa valmistetut.

Valitse sopiva väriyhdistelmä; ylemmän kappaleen värivalinta määrittää 2 ylintä osaa, keskimmäisen kappaleen värivalinta määrittää 2 keskimmäistä osaa ja alimman kappaleen värivalinta määrittää 2 alinta osaa.

Tee valinta, niin näet rasian tuotekuvassa
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Terttu korvakorut ovat kauniit design korvakorut, jotka ovat moneen eri tyyliin sopivat katseenvangitsijat. Useita värejä. Tuote on valmistettu kotimaisesta koivu- tai tammivanerista. Maalattu tuote on koivua.

Materiaali: Koivu tai tammi, koukut kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä, korujen mukana tulee silikonitulpat.
Koko: Korkeus koukun kanssa  6,5 cm, leveys 2,5 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...