Varpu-korvakorut

25,90 

Varpu korvakorut. Suomalaiset luontoaiheiset korvakorut.

Varpu korvakorut kotimaista käsityötä.

Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
| Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Kaunista suomalaista luontoa korvakoruna, Suomen metsissä viihtyvää marjoja tuottavaa kasvia muistuttavat Varpu-korvakorut. Suomalaisen metsän tunnetuimpia marjoja tuottavia varpuja ovat mustikka ja puolukka. Luontoaiheiset Varpu korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan. Kauniit korvakorut kehystävät kauniisti kasvoja.

Voit valita korvakoruihin myös omien mieltymysten mukaiset värit, sillä värivaihtoehtoja on yli 40.

Tuote on valmistettu kotimaisesta tammesta tai koivusta valinnan mukaan. Valitse joko puunvärinen koru (tammi tai koivu) tai leikittele väreillä.

Materiaali: Tammi tai koivu, koukut kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Korujen mukana tulee silikonitulpat.
Koko: Korkeus koukun kanssa 6,2cm, leveys 3,3 cm
Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut , valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

 

Saatat myös pitää...