Viola-korvakorut

25,90 

Viola korvakorut, 4-osainen. Korvakorut juhlaan.

Viola korvakorut kotimaista käsityötä.

Korussa yksi osa on peiliakryyliosa. Valitse tästä sen osan väri.
Peiliakryyliosa sijoitetaan haluamaasi kohtaan korua. 1 = ylhäällä jne. Muihin osiin valitset värin alta. Värien järjestys ylhäältäpäin korua.
Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
| Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Viola korvakorut, 4-osainen, ovat elegantit puu korvakorut akryyli twistillä. Viola korvakoruissa yhdistyy kaksi erilaista materiaalia, puu ja akryyli. Peiliakryyli säihkyy kauniisti valossa ja luo kivan kontrastin puupinnalle. Viola korvakorut ovat herkkä ja näyttävä kokonaisuus, joilla kruunaat pukeutumisesi. Viola korvakorut ovat erinomaiset juhla korvakorut.

Viola korvakorujen neljästä roikkuvasta kukasta yksi on peiliakryylia ja kolme on puuviilua.  puuosaa. Valitse itse koruihin sopiva väriyhdistelmä, yli 60 värivaihtoehtoa.

Materiaali: Peiliakryyli (taustapuoli harmaa), koivu- ja tammiviilu, koukku kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä, korujen mukana tulee silikonitulpat.

Koko: korkeus koukun kanssa 7,1 cm, leveys 1,3 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja. Maalaus on molemmin puolin korua.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista.

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia.

Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä pienessä pussissa, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

 

Saatat myös pitää...