Nappi korvakorut

14,90 

Nappi korvakorut, minimalistisen tyylikkäät korvakorut.

Nappi korvakorut kotimaista käsityötä.

Tee valinta, niin näet rasian tuotekuvassa
Nopea toimitus Postin mukaan kahdessa arkipäivässä. Toimitusta voit seurata seurantakoodilla.
Tuotteen hinta
Valintojen hinta
Kokonaissumma

Kuvaus


Nappi korvakorut ovat minimalistisen tyylikkäät korvakorut. Hieno mattapintainen helmiäissävy tuo korvakoruille kauniin ilmeen. Korun takaosa on koivuviilua. Useita värejä.

Materiaali: Helmiäisakryyli ja koivuviilu. Nappi kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Korun takaosa on koivuviilua.

Koko: halkaisija 1,0 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design akryyli korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...