Hohde-korvakorut

31,90 

Hohde korvakorut, upeat juhlakorvakorut.

Hohde korvakorut kotimaista käsityötä.

Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
| Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Upeat Hohde korvakorut ovat akryylia. Hohde korvakorut ovat nimensä mukaisesti tyylikkäästi valoa heijastavat korvakorut. Hohde korvakorut ovat katseenvangitsijat, jotka ovat myös näyttävät juhlakorvakorut.

Materiaali: Akryyli, koukku kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä.

Koko: Korkeus koukun kanssa 7,1 cm, leveys 2,6 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design akryyli korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...