Tähtikukka-korvakorut

21,90 

Tähtikukka korvakorut, korvakorut arkeen ja juhlaan.

Tähtikukka korvakorut kotimaista käsityötä.

Valitse korun väritys alta.
Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
| Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Tähtikukka korvakorut ovat upeat korvakorut, jotka ovat tyylikäs valinta piristämään arkityyliä ja ne täydentävät juhlatyylin. Tähtikukka korvakorut ovat puiset korvakorut, joihin on yhdistetty ripaus akryyliä. Lopputuloksena on näyttävät korvakorut, jossa kaksi eri materiaalia kohtaa. Punaiset Tähtikukat ovat ihanat joulu korvakorut, jotka sopivat hyvin pikkujoulun ja joulun tunnelmaan.

Värit voi valita yli 60 eri värivaihtoehdosta.

Tähtikukka korvakorut on valmistettu kotimaisesta tammi- tai koivuvanerista ja akryylistä.

Materiaali: Koivu, tammi ja akryyli, koukut kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Koukkujen mukana tulee silikonitulpat. Kuvio on vain toisella puolen korua. Korvakorun takaosa on musta.
Koko:
M koko: Korkeus koukun kanssa 4,7 cm, leveys 3,0 cm
S koko: Korkeus koukun kanssa 3,7 cm, leveys 2,0 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut , valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...