Halloween korvakorut, Hämähäkki seitissä-korvakorut

16,90 

Hämähäkki seitissä-korvakorut, halloween korvakorut. Kotimaiset puiset teemakorvakorut.

Hämähäkki seitissä-korvakorut kotimaista käsityötä.

Hämähäkin verkko on musta. Valitse hämähäkin väri.

Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus

Hämähäkki korvakorut sopivat hyvin halloweenin viettoon. Korussa hämähäkki roikkuu ketjussa seitin pinnalla.

Hämähäkki-korvakorujen valmistuksessa on käytetty tammi- tai  koivuvaneria valinnan mukaan. Hämähäkinseitti on saatavana vain mustan värisenä ja hämähäkin värin voit valita yli 40 värivaihtoehdosta.

Materiaali: Koivu ja tammi, koukku kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Korujen mukana tulee silikonitupet.
Koko: Korkeus koukun kanssa 4,8 cm, leveys 2,8 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja. Maalaus on molemminpuolin korua.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut , valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...