Korvakorut | Puiset korvakorut | Korvakorut | Korvakorut netistä | Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut | Korvakorut netistä | Aurosfi

KORVAKORUT OMILLA VÄREILLÄ AUROS VERKKOKAUPASTA

Uniikit suomalaiset korvakorut kruunaavat asun ja korostavat persoonallisuutta. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman korviksia tammesta, koivusta ja akryylista.

Auroksen korvikset ovat ajaton ja varma valinta. Korvakoru materiaalina käytämme korkealaatuista suomalaista koivu– ja tammivaneria. Valikoimassamme ovat koukkukorvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Koukkujen ja nappien materiaalina käytämme turvallista kirurginterästä.

Meiltä löydät puukorut omilla väreillä, sillä värivaihtoehtoja on yli 60. Joten olit sitten menossa arkipäivän töihin tai juhlistamaan erityistä tilaisuutta, puukorut omilla väreillä ovat täydellinen asuste. Korujen toimitus on ilmainen.

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki Auros verkkokaupan korvikset.

Kaikki korvakorut valmistetaan Suomessa pitkäikäiseen käyttöön. Käytämme korvisten materiaalina korkealaatuista suomalaista koivu– ja tammivaneria. Mallistostamme löytyy koukkukorvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Koukkujen ja nappien materiaalina käytämme turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Meiltä löydät sinulle sopivan väriset korvakorut, sillä värivaihtoehtoja on yli 60. Korvakorujen toimitus on ilmainen.

Tälle sivulle olemme koonneet verkkokauppamme kaikki korvakorut.

KAIKKI KORUT

Korvakorut naisille, miehille ja lapsille

Korvakorut ovat olleet suosittuja koruja jo yli 7000 vuoden ajan ja niiden suosio on jatkunut näihin päiviin asti, sillä nykyisin niitä käyttävät naiset, miehet ja lapset. Ovathan korvikset nopea ja helppo tapa vaihtaa ilmettä.

Koruilla voit viimeistellä tyylisi, voit korostaa persoonaasi tai tuoda siihen uuden vivahteen. Korujen välityksellä voit myös viestiä eri tunteista tai sitten voit vaihdella koruja fiiliksen mukaan.

Korujen värit ja muodot kertovat myös meistä. Esim. punainen väri on voimakas, joka ilmentää energiaa ja elämää. Punaiset korut sopivat rohkealle ihmiselle, joka ei arkaile olla huomion keskipisteenä. 

Laaja valikoima

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman eri tyylisiä ja kokoisia koruja naisille, miehille ja lapsille – jokaiseen makuun. Valmistamme puukorvakorut ja akryylikorvakorut sekä niiden yhdistelmät. Valikoimastamme löydät roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut,  rengaskorvakorut,  koukkukorvakorut. Tutustu koruihimme tästä.

Korut arkeen ja juhlaan

Mallistossamme on koruja niin arkeen kuin juhlaan. Korujemme tyyli vaihtelee klassisesta yksinkertaisesta, kimaltavaan glitteriin tai räväkkään kantaaottavaan.

Korut ovat monille naisille tärkeä osa pukeutumista niin arjessa kuin juhlassakin. Auros verkkokaupasta löytyy koruja lukemattomia erilaisia malleja, materiaaleja ja värejä, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.

Korut sopivat käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin. Arkeen kannattaa valita mukavat ja kevyet korut, jotka eivät haittaa päivittäisissä askareissa. Näin korut eivät tunnu epämukavilta ja voit pitää niitä pidempiäkin aikoja.

Juhlaan taas voit valita näyttävät ja koristeelliset korut, jotka antavat asukokonaisuudellesi juhlavuutta ja tyylikkyyttä. Voit esimerkiksi valita korut, jotka sisältävät glitteriä tai koristeellisia näyttäviä muotoja.

Auroksen korvakorut ovat ajattomia, laadukkaita ja tyylikkäitä. Auroksen korvikset ovat varma valinta niin arkikäyttöön kuin juhlaankin, ja ne on valmistettu pitkäikäiseen käyttöön.

Valikoimissamme on isoja ja pieniä koruja. Jokainen löytää varmasti oman tyylisensä korut, tärkeintä on kuitenkin saada olla omanlaisensa!

Uutuus kategoriasta löydät aina uusimmat korumme, joten kannattaa käydä silmäilemässä säännöllisesti tätä kategoriaa. 

Suomalaiset korvikset

Verkkokaupastamme löydät suomalaiset laadukkaat ja turvalliset korvikset, jotka ovat alusta loppuun kotimaista suunnittelua ja valmistusta. Kaikki tuotteemme ovat käsityönä valmistettuja. Yksilöllisiä kotimaisia design korviksia löytyy jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen.

Laadukkaat valmistusmateriaalit

Valmistamme korut pitkäaikaiseen käyttöön. Korujen valmistukseen käytetään kotimaista korkealaatuista PEFC- ja FSC-sertifioitua tammi- ja koivuvaneria. Lisäksi valmistamme korviksia akryylista, suosittuja ovat puun ja akryylin yhdistelmäkorut. Akryyli tai trendikäs peiliakryyli antaa mukavan säväyksen puisiin koruihin.

Korujemme metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä lyijyä tai kadmiumia. Korvisten kiinnitystapa voi olla koukuilla, napeilla tai renkailla. Viime aikoina etenkin rengaskorvakorut ovat olleet suosittuja.

Käyttämämme maalit ovat myrkyttömiä vesipohjaisia maaleja eli M1 luokiteltuja maaleja. Korut on maalattu molemmin puolin.

Laaja värivalikoima

Meiltä löydät todella suuren värivalikoiman koruja, tällä hetkellä meillä on yli 60 eri väriä valikoimassa. Väriskaala kattaa kaikki sävyt ja ulottuu luonnollisen hillityistä sävyistä rohkeisiin ja kirkkaisiin sävyihin. Värikkäillä puukoruilla piristät helposti arkiasuasi tai täydennät juhlatyylin, kun sovitat korut asuusi sopivaksi.

Jos haluat puukorut omilla väreillä, voit esimerkiksi valita korut, joiden väri sopii hyvin vaatekaappisi värimaailmaan. Näin korut täydentävät asukokonaisuuttasi ja tuovat siihen sopivaa piristystä. Voit myös valita korut, joiden värit tuovat juuri sinulle iloa ja energiaa.

Olit sitten menossa arkipäivän töihin tai juhlistamaan erityistä tilaisuutta, korut omilla väreillä voivat olla täydellinen asuste. Valitse itsellesi sopiva malli ja värimaailma, ja anna korujen tuoda iloa ja piristystä

Väri-Instituutti Pantone nimesi vuoden 2024 trendiväriksi värin Peach Fuzz, tarkempaa tietoa tästä. Auros Design on myös ottanut trendikkään Peach Fuzz värin väripalettiinsa. 

Suomalaiset korut omilla väreillä lahjaksi

Jos etsit korviksia lahjaksi, kannattaa käydä tutustumassa lahjaideoihin, johon olemme koonneet useita lahjaksi sopivia koruja. Kotimaiset korvikset ovat loistava lahja kaikenikäisille! Korvikset on erinomainen esim. merkkipäivä, joulu- tai valmistujaislahja, sillä koru on henkilökohtainen lahja ja koru jää muistuttamaan juhlapäivästä. 

Mikäli et osaa valita sopivaa lahjakorua, voit ostaa lahjakortin ja antaa lahjansaajan itse valita omat suosikki korunsa. Voit valita vaihtoehdoista sopivan lahjakortin ja ladata sille sopivan summan.

Ilmainen toimitus

Korut saat tilattua helposti Auros verkkokaupasta suoraan kotiovellesi. Toimitamme korut nopealla ja ilmaisella toimituksella. Vakiotoimituksessa korut lähetetään taustapahviin kiinnitettynä ja pienessä korupussissa, mutta halutessasi voit ostaa korvakoruille kauniin korurasian.