KORVAKORUT JA KORVIKSET

AUROS DESIGN KORVAKORUT ARKEEN JA JUHLAAN

Verkkokaupastamme kotimaiset puiset korvakorut, akryylikorvakorut sekä puun ja akryylin yhdistelmäkorut. Laaja valikoima laadukkaita käsintehtyjä design korvakoruja. Kaikki korvakorut valmistetaan Suomessa pitkäikäiseen käyttöön. Käytämme korvakorujen materiaalina korkealaatuista suomalaista koivu- ja tammivaneria. Korvakorujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia tai lyijyä.

Tälle sivulle olemme koonneet verkkokauppamme kaikki korvakorut: puiset korvakorut, akryylikorvakorut sekä puun ja akryylin yhdistelmäkorut.

KORVAKORUT

KORVAKORUT NAISILLE, MIEHILLE JA LAPSILLE

Korvakorut ovat olleet suosittuja koruja jo yli 7000 vuoden ajan. Suosio on jatkunut näihin päiviin asti. Nykyisin korvakoruja käyttävät naiset, miehet ja lapset. Korvakorut ovat nopea ja helppo tapa vaihtaa ilmettä.

Korvakoruilla voit viimeistellä tyylisi, voit korostaa persoonaasi tai tuoda siihen uuden vivahteen. Korvakorujen välityksellä voit myös viestiä eri tunteista, voit vaihdella korvakoruja fiiliksen mukaan. Korvakorujen  värit ja muodot kertovat myös meistä. Esim. punainen väri on voimakas, joka ilmentää energiaa ja elämää. Punaiset korvakorut sopivat rohkealle ihmiselle, joka ei arkaile olla huomion keskipisteenä. 

KORVAKORUJA LAAJA VALIKOIMA AUROS VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman eri tyylisiä ja kokoisia korvakoruja naisille, miehille ja lapsille – jokaiseen makuun. Valmistamme puiset korvakorut ja akryylikorvakorut sekä niiden yhdistelmät. Valikoimastamme löydät roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Tutustu korvakoruihimme tästä.

Mallistossamme on korvakoruja niin arkeen kuin juhlaan. Korvakorujen tyyli  vaihtelee klassisesta yksinkertaisesta, kimaltavaan glitteriin tai räväkkään kantaaottavaan.  Valikoimissa on isoja ja pieniä koruja. Jokainen löytää varmasti oman tyylisensä korvikset, tärkeintä on kuitenkin saada olla omanlaisensa!

Uutuus korvakorut kategoriasta löydät aina uusimmat korvakorumme, kannattaa käydä silmäilemässä säännöllisesti tätä kategoriaa.

SUOMALAISET KORVAKORUT

Verkkokaupastamme löydät suomalaiset korvakorut, jotka ovat kotimaista suunnittelua ja valmistusta. Kaikki tuotteemme ovat käsityönä valmistettuja. Yksilöllisiä kotimaisia design korvakoruja löytyy jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen.

KORVAKORUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA

Valmistamme korvakorut pitkäikäiseen käyttöön. Korvakorujen valmistukseen käytetään kotimaista korkealaatuista PEFC- ja FSC-sertifioitua tammi- ja koivuvaneria. Korujemme metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Korunosat eivät sisällä lyijyä tai kadmiumia. 

Käyttämämme maalit ovat myrkyttömiä vesipohjaisia maaleja, M1 luokiteltuja maaleja. Maalaus on molemmin puolin korua.

KORVAKORUT ILMAINEN TOIMITUS

Korvakorut saat tilattua helposti Auros verkkokaupasta suoraan kotiovelle. Toimitamme korvakorut nopealla ja ilmaisella toimituksella. Vakiotoimituksessa korut lähetetään taustapahviin kiinnitettynä ja pienessä korupussissa, halutessasi voit ostaa korvakoruille kauniin korurasian. 

LAAJA VÄRIVALIKOIMA KORVAKORUJA

Meiltä löydät todella suuren värivalikoiman korvakoruja, tällä hetkellä meillä on yli 60 eri väriä valikoimassa. Väriskaala kattaa kaikki sävyt ja ulottuu luonnollisen hillityistä sävyistä rohkeisiin ja kirkkaisiin sävyihin. Värikkäillä korvakoruilla piristät helposti arkiasuasi tai täydennät juhlatyylin, kun sovitat korvakorut asuusi sopivaksi.

Väri-Instituutti Pantone nimesi vuoden 2023 väriksi Viva Magentan,  tarkempaa tietoa. Auros Design on myös ottanut trendikkään magentan värin väripalettiinsa. 

KORVAKORUT LAHJAKSI

Jos etsit korvakoruja lahjaksi kannattaa käydä tutustumassa lahjaideoihin, johon olemme koonneet useita lahjaksi sopivia korvakoruja. Kotimaiset korvakorut ovat loistava lahjaidea kaikenikäisille! Korvakorut on erinomainen esim. merkkipäivä, joulu- tai valmistujaislahja, korun jäädessä  muistuttamaan juhlapäivästä. 

Mikäli et osaa valita sopivaa lahjakorua, voit ostaa lahjakortin ja antaa lahjansaajan itse valita omat suosikki korunsa. Voit valita vaihtoehdoista sopivan lahjakortin ja ladata sille sopivan summan.