Nappinen korvakorut

19,90 

Nappinen korvakorut, yhdistelmä puuta ja akryyliä.

Nappinen korvakorut kotimaista käsityötä.

Valitse korun väritys alta.
Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Ajattomat Nappinen korvakorut ovat suomalaiset korvakorut, joissa yhdistyy puu ja akryyli. Kahden eri materiaalin yhdistelmä antaa koruille elegantin säväyksen. Peiliakryyli heijastaa valoa kauniisti ja puun glitterpinta kimaltelee näyttävästi.

Voit valita itse kumman materiaalin haluat yläosaan ja kumman alaosaan, esim. alaosa puuta ja yläosa peiliakryyliä.

Materiaali: Peiliakryyli ja koivu- tai tammiviilu, nappi tai koukku kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä.

Koko: Korkeus nappimalli 3,5 cm, leveys 1,7 cm
korkeus koukun kanssa 5,5 cm, leveys 1,7 cm

Väri: Yläosa puuviilua, jossa kupariglitter maalaus molemmilla puolilla ja alaosa kuparin värinen peiliakryyli. Peiliakryylissä on harmaa taustapuoli.

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja. Maalaus on molemmin puolin korua.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design akryyli korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei  tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

Saatat myös pitää...