Hanka-nappikorvakoru

19,90 

Hanka nappikorvakoru. Kauniit korvakorut.

Hanka nappikorvakorut kotimaista käsityötä.

Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Hanka nappikorvakorussa on kauniit metalliset yksityiskohdat yhdistetty puuhun. Tuloksena on näyttävä ja herkkä kokonaisuus. Puiset nappikorvakorut Hanka itselle tai lahjaksi!

Saatavilla on korut sekä koukku- että nappikiinnityksellä. Tee itse värivalinta, paljon värejä. Tuote on valmistettu kotimaisesta tammesta, koivusta tai niiden yhdistelmästä.

Materiaali: Tammi, koivu tai niiden yhdistelmä, koukut tai nappi kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä
Koko: Korkeus koukun kanssa 4,0 cm, leveys 3,5 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

 

 

Saatat myös pitää...