Flora-korvakorut

19,90 

Flora korvakorut. Kukka korvakorut.

Flora korvakorut kotimaista käsityötä.

Valitse korun väritys alta.
Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus

Flora korvakorut ovat upeat kukka korvakorut, jotka ovat tyylikkäät moneen asuun sopivat katseenvangitsijat. Flora korvakorujen ylin osa on puuta ja alempiosa on peiliakryylia. Kahden eri materiaalin yhdistelmä antaa korulle elegantin säväyksen. Peiliakryyli heijastaa valoa kauniisti.

Valitse itse koruihin sopiva väriyhdistelmä, yli 40 värivaihtoehtoa.

Materiaali: Koivu tai tammi, peiliakryyli, jossa harmaa taustapuoli, koukku tai nappi kirurginterästä, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä, korujen mukana tulee silikonitulpat.

Koko: Korkeus koukun kanssa  6,0 cm, leveys  2,0 cm,
nappimalli korkeus 4,5 cm, leveys 2,0 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja. Maalaus on molemmin puolin korua.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

 

Saatat myös pitää...