Auros lintu-korvakorut

23,90 

Auros lintu korvakorut, persoonalliset hieman mystiset korvakorut skandinaaviseen tyyliin.

Auros lintu korvakorut kotimaista käsityötä.

Korurasia Aurosfi | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
| Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Hinta
Valintojen summa
Kokonaishinta

Kuvaus


Auros lintu korvakorut ovat persoonallinen asuste. Auros lintu-korvakoruissa on hieman mystiikkaa ja fantasiaa sekoittuneena Suomen luontoon. Korosta tyyliäsi uusilla korvakoruilla.

Valitse joko puunvärinen (tammi ja koivu) kokonaisuus, yhdistä puuta ja värejä tai leikittele herkullisilla väriyhdistelmillä. Valitse oma värisi yli 40 eri vaihtoehdosta. Korut sopivat hyvin myös lahjaksi.

Materiaali: Tammi tai koivu, korujen teräsosat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Korujen mukana tulee silikonitulpat.
Koko: Korkeus 6,2 cm, leveys 4,7 cm

Tuote ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Käytetyt maalit ovat vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja. Maalaus on molemminpuolin korua.

Hoito-ohje: Säilytä korusi kuivassa ja suojaa kosmetiikan vaikutuksilta. Puukorujen hoito.

Toimitus: Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjetoimitus on aina asiakkaalle ilmainen.

 

Auros Design puiset korvakorut valikoimasta löytyy roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengaskorvakorut. Korvakorut juhlaan ja arkeen. Korvakorut valmistetaan kotimaisesta tammi-ja koivuvanerista. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Torniossa. Valmistamme laadukkaita koruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujen tuotannossa meille tärkeää on eettisyys. Käytettävien materiaalien on oltava turvallisia ja yhteistyökumppanien on oltava luotettavia. Korujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Kirurginteräs ei tummu käytössä. Tilauksesi lähtee meiltä samana tai seuraavana päivänä tilauksestasi. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian.

 

Saatat myös pitää...