Sydän korvakorut itselle tai lahjaksi | Auros Design

SYDÄN KORVAKORUT

SYDÄN KORVAKORUT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Sydän korvakorut kategoriasta löytyvät suomalaiset  klassiset ja modernit sydän korvakorut arkeen ja juhlaan. Sydän korvakorut on valmistettu suomalaisesta laadukkaasta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivu- ja tammivanerista.

Korvakorujen metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Korunosat eivät sisällä myöskään lyijyä tai kadmiumia. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä pienessä korupussissa, halutessasi voit ostaa koruille kauniin korurasian. Ilmainen ja nopea toimitus.

SYDÄN KORVAKORUT ARKEEN JA JUHLAAN

Sydän on osoitus kiintymyksestä tai rakkaudesta. Sydän korvakorut ovat kauniita symbolisia koruja, joita on kautta aikojen käytetty asusteena. Valikoimassamme on kattava valikoima erityylisiä sydän korvakoruja arkeen ja juhlaan, isoja ja pieniä koruja. 

SYDÄN KORVAKORUT LAHJAKSI

Sydän korvakorut sopivat myös lahjaksi kaiken ikäisille.  Sydän koru on hyvin merkityksellinen lahja, sillä korun avulla on helppo kertoa tunteista ja viestiä, että lahjansaaja on tärkeä ihminen lahjanantajan elämässä. Sydän korvakorut voivat olla esim. ystävänpäivälahja ystävälle tai rakkaalle, syntymäpäivä- ja äitienpäivälahja tai joululahja tärkeälle ihmiselle. Sydän koru jää muistuttamaan tärkeästä päivästä.