JOULUKORVAKORUT

JOULUAIHEISET KORVAKORUT AIKUISILLE JA LAPSILLE

Jouluiset korvakorut sopivat hyvin pikkujoulun ja varsinaisen joulun aikaan. Valikoimastamme löydät joulukorvakorut joulun kaikkiin tilaisuuksiin tai sitten joululahjaksi.  Valitsemalla esimerkiksi joulunpunaisen, havunvihreän tai kultaglitter värin korvakoruihin, saat useisiin muihinkin korvakoruihimme sopivaa jouluista tunnelmaa ja kruunattua siten juhla-asusi.  Porot, tähdet ja lumihiutaleet luovat talvista tunnelmaa, eikä käyttö rajoitu vain joulun aikaan. 

Suomalaiset joulu korvakorut on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Metalliosat ovat kirurginterästä, joka eivät aiheuta nikkeliherkkyyttä tai -allergiaa. Valitse itse sopiva väri korvakoruihin, yli 60 värivaihtoehtoa. 

JOULUKORVAKORUT

Joulukorvakorujen kategoriasta löytyy erilaisia jouluteemaisia koruja. Jouluiset korvakorut toimitetaan nopealla ja ilmaisella toimituksella. Vakiotoimituksessa korut on pakattu taustapahviin ja pieneen korupussiin.  Halutessasi voit ostaa koruille kauniin lahjarasian.