Korvakorut | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design
Uusi mallisto
Tammikoru mallisto

Tammivanerista valmistetut korvakorut ovat tyylikkäät sävyltään ja sopivat loistavasti arkeen sekä juhlaan.

PUISET KORVAKORUT JA AKRYYLI KORVAKORUT NETISTÄ SUOMALAISESTA AUROS VERKKOKAUPASTA!

Tilaa kotimaiset roikkuvat korvakorut, nappikorvakorut ja rengas korvakorut helposti netistä.

Auros Design on suomalainen koruvalmistaja, joka tarjoaa skandinaavisia persoonallisia design korvakoruja. Verkkokaupastamme löydät puiset korvakorut, akryyli korvakorut sekä puun ja akryylin yhdistelmäkorut. Puiset korvakorut valmistetaan kotimaisesta korkealaatuisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta tammi- ja koivuvanerista. Korvakorut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Torniossa. Missiomme on valmistaa laadukkaita korvakoruja pitkäikäiseen käyttöön. Korujemme metalliosien materiaali on turvallista kirurginterästä, joka ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä –allergiaa. Korunosat eivät sisällä lyijyä tai kadmiumia. Kirurginteräs ei myöskään tummu käytössä.

Korvakorumateriaalina puu on ekologinen, luonnollinen ja kevyt, isotkin korut ovat keveitä. Tarjoamme korvakoruja luonnollisen puunväreissä ja värivaihtoehtojakin on yli 60. Värikkäät korvakorut ovat helppo keino piristää asukokonaisuutta! Valikoimassa ovat isot ja pienet korvakorut, modernit ja klassiset korvakorut, myös luonto- ja eläinkorvakorut ovat lähellä sydäntä. Meiltä löydät ajanmukaiset trendikorvakorut, mutta myös jo pitempään mallistossa olleita ajattomia klassikkoja ja suosikkikorvakoruja. Jokainen löytää varmasti oman tyylisensä korvakorut! Tästä löydät verkkokauppamme kaikki korvakorut.

Tervetuloa verkkokauppaamme tilaamaan suomalaiset puiset korvakorut ja akryyli korvakorut ilmaisella toimituksella! Mukavia ostoshetkiä!

UUTUUS KORVAKORUT

SUOSITUIMMAT KORVAKORUT

UUTTA!

Ekologiset ja luonnolliset

Tammikorvakorut

Alkaen €13.90
Juhla korvakorut Leaf kauniit kolmiosaiset korvakorut | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design

PIKKUJOULUT, JOULUJUHLA, HÄÄT, SYNTYMÄPÄIVÄT, VANHOJENTANSSIT, RIPPIJUHLAT, VALMISTUJAISET?

JUHLAKORVAKORUT

NOPEA TOIMITUS

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

ILMAINEN TOIMITUS

ASIAKASPALVELU

Maksutavat | Puiset korvakorut | Korvakorut netistä Auros Design